U bent op zoek naar hulp bij het maken en leren van het huiswerk voor uw zoon of dochter. Bij Wireca huiswerkbegeleiding en bijles in Meppel bent u aan het juiste adres. De kernwoorden bij Wireca huiswerkbegeleiding zijn kleinschaligheid, professioneel en betrokken. Bij Wireca in Meppel kunt u tevens terecht voor bijles van uw kind op de basisschool.

Sommige leerlingen denken dat een hoofdstuk overlezen hetzelfde is als leren. Helaas werkt dit niet zo. Je zult aan de slag moeten gaan met de leerstof.
Wireca helpt je hierbij. Wireca biedt een rustige werkplek en hulp bij het aanleren van leervaardigheden, overhoort het leerwerk en kijkt het maakwerk na. De resultaten zullen door deze extra aandacht en begeleiding verbeteren. Of je nu in de brugklas zit of in de examenklas, structuur, regelmaat en aandacht zullen je altijd helpen.

Wireca biedt tevens hulp aan leerlingen van de basisschool. Bijlessen in rekenen, grammatica, begrijpend lezen of andere vakken. Met extra aandacht en oefenen krijgt uw zoon of dochter dit zo onder de knie en zal het zelfvertrouwen vergroten. Hij of zij gaat dan weer met plezier naar school.

Wireca huiswerkbegeleiding en bijles in Meppel wordt gegeven door een ervaren basisschoolleerkracht.

 

 

Neemcontactop voor meer informatie.